INGEN FERIELUKNING // LEVERING 1-3 DAGE TIL PAKKESHOP // 21 DAGES RETURRET

Om By LOHN

Brand Story

By LOHN, som blev etableret i 2018 af Louise Høj Nissen, støtter op om den voksende livsstilstilgang ”Slow Fashion”, som gør oprør mod ”Køb-og-smid-ud-tankegangen”. By LOHN understøtter udviklingen hen imod BEVIDST forbrug, MINDRE plastik, MINIMERING af engangsforbrug & MINIMERING af overforbrug.

Sammen med denne etiske tilgang, er By LOHN også inspireret af den gamle håndværksdyd strik, med kvaliteten, sjælen og hjertet der ligger bag. By LOHN tilbyder funktionelle og æstetiske Interiør- og Accessories produkter, strikket i 100% økologisk bomuld – GOTS certificeret, til den moderne og bevidste forbruger.

Produkternes design, farver, materialer og mønstre er bevidst valgt med det for øje, at de kan bruges på tværs af de årlige modesæsoner og tendenser. Desuden har produkterne et stilrent, minimalistisk og langtidsholdbart udtryk. Det enkelte, nordiske og tidløse design, sammen med den gode kvalitet og det enkelte produkts flere anvendelsesmuligheder er med til at sikre, at produkterne har lang levetid og kan blive udnyttet optimalt – alt sammen til gavn for miljøet, dig og de fremtidige generationer.

By LOHN produkterne produceres i Indien under 100% Fair Forhold.

 

Mission 

By LOHN ønsker at tage stilling og ansvar for miljøet og sætte det i stævne med den gamle håndværksform strik. By LOHN ønsker at tilbyde dansk designet og miljøvenligt interiør til boligen og dig selv, med baggrund i den gamle håndværksform strik, der i udtryk og design er opgraderet til et moderne og nutidigt design. 

Med andre ord er det By LOHN´s mission: 

At tilbyde boliginteriør & accessories i en fusion af skønhed og håndværk, omhyggelig forarbejdet med respekt for miljøet.

 

Vision og værdigrundlag

Hos By LOHN skal økologi og miljøvenlighed gå hånd i hånd med design og kvalitet og forenes i det gamle håndværksform strik. By LOHN vil være optaget af at passe godt på vores jord, dens ressourcer, os selv og hinanden. By LOHN’s tilgang til økologi og bæredygtighed er, at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Det er By LOHN’s vision at bidrage positivt til omstillingen til en økologisk og miljøvenlig tankegang i indkøbsmønstrene af boliginteriør og accessories, og være med til at ændre forbrugernes vaner i disse indkøbssituationer ved hjælp af en præcis og oplysende kommunikation og ved hjælp af lettilgængelige økologiske interiørprodukter af høj kvalitet.

By LOHN skal være synonym med danske interiørprodukter & accessories i høj kvalitet som er udsprunget fra den gamle håndværksform strik, fremstillet med udgangspunkt i økologiske, miljøvenlige og bæredygtige principper.