BRUG KODEN FØRSTEKØB OG FÅ 20% PÅ DIT FØRSTE KØB I WEBSHOPPEN // 14 DAGES FRI RETURRET

Fortrydelsesret

Returret

Du har 21 dages fortrydelsesret, når du handler på by-lohn.dk. Fortrydelsesretten udløber 21 dage efter den dag, hvor du har modtaget dine varer. Du skal med andre ord senest 21 dage efter modtagelsen af dine varer meddele, at du ønsker at fortryde dit køb. Denne meddelelse skal sendes på mail til info@by-lohn.dk, hvor du gør tydeligt opmærksom på, at du ønsker at returnere dine varer. I overskriften kan du med fordel skrive ”Fortrydelse af køb”.

Du kan ikke blot nægte modtagelse af varen uden samtidig at gøre tydeligt opmærksom på dette ved at sende en mail.

Gavekort tages ikke retur.

 

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til By LOHN, Troldhøj Allé 138, 6800 Varde, uden unødig forsinkelse og senest 21 dage efter, du har meddelt By LOHN på mail, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde udgiften i forbindelse med returforsendelsen, ligesom du selv bærer risikoen for varens returforsendelse fra tidspunktet, hvor du fik varen leveret.

Varen skal sendes retur i original emballage.

BEMÆRK, By LOHN afhenter ikke varer sendt til pakkeshop, de skal sendes direkte til By LOHN, Troldhøj Allé 138, 6800 Varde.

Varens stand når du sender den retur:

Du hæfter alene for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord vil det sige, at du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt. Det betyder, at hvis du fortryder købet, så får du kun en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Fortryder du købet og ønsker hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme med varen som i en fysisk butik. Du må afprøve og mærke på varen, men ikke tage den i brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder købet, tilbagebetaler By LOHN naturligvis det indbetalte beløb til dig. Omkostninger til fragt i forbindelse med at sende varen retur afholder du selv og tilbagebetales derfor ikke. I tilfælde af værdiforringelse, som du selv hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi beløbet til dig uden unødig forsinkelse og senest 21 dage fra den dato, hvor du har meddelt By LOHN på mail, at du ønsker at fortryde købet. Tilbagebetalingen gennemføres til samme modtager og konto, som købet er gennemført fra, med mindre du udtrykkeligt har oplyst andet i din returneringsmail til By LOHN. By LOHN forbeholder sig ret til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet skal varen sendes til:

By LOHN v./Louise Høj Nissen

Troldhøj Allé 138

6800 Varde

VEDLÆG EN SEDDEL MED DIT ORDRENUMMER, SÅ JEG ER SIKKER PÅ AT TILBAGEBETALE PÅ DEN KORREKTE ORDRE.

By LOHN modtager ikke pakker sendt per efterkrav.

Pengene vil blive overført til din konto i løbet af 10-14 dage.

 

Reklamationsret:

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du som forbruger handler på by-lohn.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, repareret, pengene tilbage eller få afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Som forbruger skal du reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 2 måneder efter, manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer By LOHN dine fragtomkostninger (rimelige). Varen skal til en hver tid returneres i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, så dine fragtomkostninger kan tilbagebetales.

Varen sendes til:

By LOHN v./Louise Høj Nissen

Troldhøj Allé 138

6800 Varde

NÅR DU RETURNERER VAREN, BEDES DU BESKRIVE PROBLEMET VED VAREN SÅ DETALJERET SOM MULIGT.

By LOHN modtager hverken pakke uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

VIGTIG INFORMATION VEDR. LÆDERREMME PÅ HÅNDKLÆDER OG BRØDKURVSERVIETTER: Læderremme tages af inden vask, da de ellers vil blive ødelagt, da der er tale om ægte læder.

Det er på eget ansvar, hvis produkterne vaskes med disse læderremme på. Der er inden reklamationsret hvis disse produkter vaskes med læderremme på. Bliver dine læderremme væk, kan de bestilles i 2 tykkelser på webshoppen.