FRI FRAGT OVER 300 Kr (ELLERS 29 Kr)

LEVERING 1-3 HVERDAGE - 21 DAGES RETURRET

SKØNNE GAVESÆT TIL MORS DAG 9. MAJ 2021

UDPLUK AF SORTIMENT

STRIKKET ALL ROUND HÅNDKLÆDE

Elegante håndklæder med aftagelig læderstrop. Bestem selv om de skal hænge lodret eller vandret. Find din - og dit køkkens - yndlingsfarve. 

KØB HER

STRIKKET ALL ROUND KLUD

Smuk og effektiv karklud der kan pifte et hvert køkken op. Samtidig kan du med god samvittighed vride kluden i vasken og vaske den i maskinen. Ingen plastrester vil blive skyllet ud med grundvandet.

Loved by nature. 

KØB HER

BÆREDYGTIG OPVASKEBØRSTE

By LOHN’s bæredygtige opvaskebørste er fremstillet i 100% naturmaterialer, og er gode makkere til By LOHN tekstilerne i køkkenet til de daglige rutiner. Findes med hestehår og tampicofibre.

KØB HER

MISSION & VISION

"At tilbyde boliginteriør i en fusion af skønhed og håndværk, forarbejdet med omhu og med respekt for miljøet".

"At bidrage positivt til omstillingen til en økologisk og miljøvenlig tankegang i indkøbsmønstrene af boliginteriør".

LÆS MERE HER

STRIKKET ALL ROUND KURV

Strikket All Round kurv med By LOHN signatur mønster og smukke læderhanke. Kurven falder ikke sammen selvom den er tom. Kan bruges til vasketøjet eller til opbevaring af legetøj, plaider og elektronisk udstyr og opladere. 

KØB HER

STRIKKET PLAID

Strikket plaid med By LOHN signatur mønster. Lækker blød kvalitet og føles på ingen måde "tung". Blød, lækker & varm i et minimalistisk design. Flere smukke skandinaviske farver. 

KØB HER

STRIKKET TOTE BAG

Strikket Net i 100% økologisk bomuld. Skift plastikposen ud med en miljøvenlig version og brug nettet til alle hverdagens gøremål. Fylder ikke meget i håndtasken, så har du altid et miljøvenlig net ved hånden. Skøn blød kvalitet. 

KØB HER

HANDMADE CROCHET BAG

100% håndlavet Crochet Bag. Uperfekt men personlig. 35X35cm og tre skønne farver. Skift plastikposen ud med en miljøvenlig version og brug den til alle hverdagens gøremål. Brug den også når du går ud - den pifter ethvert outfit op. 

KØB HER

GAVESÆT

Mangler du en værtindegave eller fødselsdagsgave? Vi har et udvalg af smukke miljøvenlige gavesæt i flere skønne farver og prisklasser. Alle gavesæt pakkes smukt ind, så det er nemt for dig at give gaven videre.

KØB HER

NYHEDER SOMMER/EFTERÅR 2021

TIL DIN BORDDÆKNING

KØB HER

PIFT DIT KØKKEN OP

KØB HER

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget for miljøet og den bæredygtige udvikling!

Deutsch de